Mikä on Redox-lisä ASEA?

Asea on lisäravinteeksi luokiteltu aine, joka sisältää Redox-signaalimolekyylejä, joita jokainen elävä solu valmistaa. ASEA on suunniteltu tukemaan kehon immuunijärjestelmää, solupuolustusta sekä korjaus-, korvaus- ja toipumistoimintoja turvallisella ja tehokkaalla tavalla.  Kuka ostaisi tuotetta, jonka sisältävät aineosat ovat suola ja vesi? Vaikka pullon kyljessä lukevat aineosat suola ja vesi, itse Asea on kaikkea muuta kuin tavallista suolavettä. Farmaseuttinen suola ja puhdas tislattu vesi ovat käyneet läpi kolme vuorokautta kestäneen prosessin, jossa suola ja vesi pilkotaan vapaasti värähteleviksi atomeiksi ja uudelleenjärjestetään täydellisessä tasapainossa oleviksi Redox-signaalimolekyyleiksi. Lopputuloksena on kehollemme sisäsyntyisiä molekyylejä liuoksessa, jossa on suolaa yhtä paljon kuin leipäpalassa. Kehosi koostuu noin 70 % suolavedestä. Asea on kopio siitä, mitä solun sisällä tapahtuu.

Mitä Redox-signaalimolekyylit ovat?

Nämä Redox-viestintämolekyylit jaetaan kahteen ryhmään, reaktiivisiin happiradikaaleihin ja pelkistyneisiin molekyyleihin. Reaktiiviset happiradikaalit varustavat immuunijärjestelmän toimintaan ja pelkistyneet molekyylit aktivoivat antioksidantteja. Herkkä homeostaattinen tasapaino säilyy koko ajan näiden kahden molekyylilajin välillä kaikissa soluissa ja kudoksissa. Redox-signaalimolekyylejä valmistuu kaikissa terveissä soluissa olevasta suolavedestä, yleensä mitokondrioiden valmistamina.

Miksi ASEA-pullon tuoteselosteessa ei lue mitään molekyyleistä?

ASEA luokitellaan lisäravinteeksi, vaikka se itse asiassa on Redox-lisä. Ollessaan sisäisesti nautittava neste se kuitenkin Euroopassa on kategoriassa lisäravinne. ASEA ei ole ravintoa. Ravintoa nimeltä Redox-signaalimolekyylit ei tunneta. ASEA-pullon etiketissä lukee ainekset, ei niistä valmistettu lopputulos. Asea ylittää ravinnon ja tuntemamme ainekset! Se on tasapainotettujen Redox-molekyylien liuos, joka imeytyy ohi ja yli ravinnon. Sen imeytymiseen ei tarvita metabolismia. Se ei ole vitamiini, mineraali, antioksidantti, proteiini, hiilihydraatti, suolavesi eikä eksoottinen mehu. (Huomio USA:ssa ASEA-pullon etiketissä on selkeästi ilmaistu jokaisen pullon sisältävän triljoonia Redox-molekyylejä. Tämän vahvistaa riippumaton Bioagilytix-laboratorio.)

Miten Redox-molekyylit toimivat?

Terveiden solujesi tuottamat Redox-signaalimolekyylit tehostavat ja aktivoivat kehossa luonnostaan olevien antioksidanttien toimintaa, jota tarvitaan solujen suojaamiseen ja myrkkyjen poistamiseen. Kun jossain ilmenee ongelma tai vaurio, tämä tasapaino häiriintyy. Elimistöön lähtee signaali, joka saa solut ja kudokset puolustautumaan ja korjaamaan itse itseään.

Kuka voi hyötyä Redox-lisästä?

Kaikki kehon tekemättömät työt ovat osaltaan Redox-signaalimolekyylien puutetta. Mikä tahansa tapahtuma kehossa vaatii Redox-signaalimolekyylejä. Vaje voi olla syntymästä saakka, jolloin keho ei pysty rakentamaan ja eheyttämään itse itseään. Siksi vastasyntynytkin voi hyötyä Redox-signaalimolekyyleistä.

Kuinka ASEA imeytyy?

ASEA imeytyy nopeasti veden imeytymiskanavia pitkin suun, ruokatorven ja mahalaukun pehmeiden kudosten kautta.

Kuinka paljon ASEAa minun tulisi normaalisti nauttia? Entä urheilijan?

Normaali päiväannos on 120 ml ASEAa päivässä. Jos elimistö on stressaantunut tai muuten kovilla, annosta voi lisätä. Esimerkiksi urheilijat voivat ottaa jopa 240 ml annoksia ennen kovaa treeniä tai kilpailua. Yliannostuksen vaaraa ei ole, vaan kaikki ylimääräinen hajoaa takaisin suolavedeksi elimistössä.

Miten eri tavoin henkilöt voivat huomata ASEAN vaikutuksen?

Henkilöt, joilla on suuria epätasapainoja kehossaan eivät välttämättä huomaa ASEAn vaikutuksia vielä muutamassa kuukaudessa, miksi? Kehossa on paljon tekemättömiä töitä vuosien varrelta. Kuinka paljon roskaa ja pölyä on sellaisessa paikassa, jota ei ole koskaan siivottu? Ajattele vaikka taloa, jota ei koskaan remontoitu. Siellä on paljon korjattavaa. Jos siivoat siellä muutaman tunnin, ei kaikki työ tule vielä läheskään tehdyksi. Toinen esimerkki: Henkilö haluaa juosta maratonin. Hän juoksee yhden lenkin ja ajattelee olevansa valmis maratonille. Vaikka ASEAn on todistettu antavan tuloksia jokaiselle 7 päivässä, on suuria eroja siinä, miten eri henkilöt kokevat vaikutukset. Tässä on suuri merkitys kehon kunnolla ja puhtaudella. Mitä puhtaampi ja herkempi kehosi on, sen paremmin huomaat ASEAn.

Sisältääkö ASEA klooria?

ASEA ei ole kloorattua juomavettä. ASEAn sisältämä tasapainoinen seos stabiileja Redox-signaaliyhdistelmiä on samanlainen kuin elävissä ihmissoluissa.

Milloin minun tulisi olla varovainen ASEAn käytön suhteen?

ASEA on turvallista ja elimistölle luonnollista. Sen sisältämät Redox-signaalimolekyylit eivät yleensä reagoi lääkkeiden kanssa, mutta ne voivat tehostaa eräiden ravintoaineiden ja verenkierron mukana kulkevien viestinviejien (kuten hormonit ja insuliini) toimintaa. ASEA ei stimuloi tai vaimenna immuunijärjestelmän toimintaa, vaan se saattaa normalisoida ja tehostaa luonnollista immuunipuolustusta.

Onko ASEA turvallista?

ASEA on turvallista kaikille kehon tärkeimmille elimille ja järjestelmille. Laajoissa, useita miljoonia euroja maksaneissa tutkimuksissa ASEAn sisältämien Redox-signaalimolekyylien sekoituksen on todettu olevan turvallista eikä minkäänlaista toksisuutta ole havaittu missään olosuhteissa. ASEAn sisältää vain keholle luonnollisia aineita.

Miten ASEA valmistetaan?

Alussa ASEA on vain erittäin puhdasta vettä ja suolaa, jotka käyvät läpi monimutkaisen, useita vaiheita sisältävän elektrokemiallisen prosessin, joka vaatii vähintään kolme päivää. Tuotantoprosessissa tarvitaan monimutkaista kemiallista ja fysiikan alan osaamista sekä tiukkaa laadunvalvontaa ja tarkkoja tuotantoparametreja sekä neutraalia pH-arvoa (7,35).

Mikä ero on ASEAn ja alkalisen veden välillä?

ASEA ei ole alkalista vettä. ASEA sisältää täydellisen tasapainoista, turvallista ja tasapainoista Redox-signaalimolekyyliseosta, samanlaista, jota elimistömme kaikkien solujen mitokondriot tuottavat luonnostaan.

Vaikuttaako jäätyminen tai lämpö ASEAan?

ASEA pysyy stabiilina aina +148 °C lämpötilaan asti. Se ei kärsi mikroaaltouunissa lämmittämisestä, jääkaapissa säilyttämisestä tai jäätymisestä. Jos ASEA jäätyy, sen pitäisi antaa sulaa KOKONAAN, antaa seistä jonkin aikaa ja sitten sekoittaa ennen käyttöä. Mikäli mahdollista, vältä tuotteen jäätymistä. ASEAn stabiilius on altis pilaantumiselle. Laita aina korkki käyttämättömän pullon päälle, äläkä juo suoraan pullosta. Älä myöskään nauti ASEAa metallisesta astiasta, muuten molekyylirakenne saattaa vaurioitua. ​

Mitä suolaa ASEA sisältää?

ASEA on valmistettu farmaseuttiseen käyttöön soveltuvasta suolasta (NaCl) ja puhtaasta tislatusta vedestä, joten se vastaa lääketieteellisiin tarkoituksiin käytettyjä suolaliuoksia. Tämä suolaliuos on välttämätön Redox-signaalimolekyylien tuottamiseksi ja stabiloimiseksi ASEAssa. ASEAa ei ole tarkoitettu elimistön nesteyttämiseen tai korvaamaan kehon mineraaleja. Näitä tarkoituksia varten tulee nauttia hyvää juomavettä ja mineraalipitoisia suoloja muista lähteistä.

Kuinka paljon suolaa ASEA sisältää?

Normaali 120 ml annos ASEAaa sisältää noin 0,27 g suolaa. Tämä on suunnilleen sama määrä suolaa kuin neljässä ranskalaisessa perunassa.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä!