Tahdotko päihittää kilpailijasi tai parantaa omaa henkilökohtaista ennätystäsi?

Haluatko parantaa suorituskykyäsi ja lisätä kestävyyttäsi?

Kiinnostaako nopeampi palautuminen?

Entä suurempi mentaalinen keskittymiskyky?

Kyseessä on turvallinen, dopingvapaa, myrkytön ja 100% puhdas tuote, ilman sivuvaikutuksia.

URHEILIJAT ovat havainneet ASEAn antavan urheilusuoritukseen lisää kestävyyttä sekä nopeuttavan palautumista ja kehon korjaantumista.

 Urheilijoiden tuplasokko-lumelääketutkimus

Appalachian State Universityn Human Performance laboratoriossa North Carolinassa, USA:ssa tutkittiin tohtori David Niemanin (Ph.D) johdolla, miten ASEAn juominen vaikuttaa urheilijoiden suorituskykyyn ja tuloksiin. Testiryhmä urheilijoita joi ASEAa tietyn ajan ennen verinäytteiden ottamista. Testeissä saatiin ns. kroonisia tuloksia, eli muutokset nähtiin verinäytteissä jo ennen urheilusuorituksen tekemistä. Muutokset metaboliiteissa havaittiin välittömästi, ennen kuin testattavat edes suorittivat testinsä. Metaboliitit ovat soluissa tapahtuvien eri biokemiallisten prosessien ns. ”sormenjälkiä”. Ne mitataan verinäytteistä. Katso video tutkimuksesta.

Ammattilaistason urheilijoille tarjolla sopimuksia! THE ASEA ATHLETE PROGRAM  

ASEA on maailman ensimmäinen ja ainoa tasapainotettu molekyylivalmiste, jonka on todistettu parantavan kestävyyttä, palautumista ja korjaantumista. ​

RENU28: Redox-signaalimolekyylit geelimuodossa

Maailman ensimmäisen Redox-geelin hyödyt ovat ainutlaatuiset.

Parempi suorituskyky
Parempi pintaverenkierto
Vähemmän kivun tunnetta
Nopeampi palautuminen
Suurempi maksimivoima​

ASEA: Redox-signaalimolekyylit nestemäisessä muodossa

Hyöty nro 1

ASEA mobilisoi vapaita rasvahappoja verenkiertoon, jotta keho voi käyttää niitä polttoaineena, säästäen glykogeenivarastoja jopa 30% ja viivyttäen maitohapon muodostumista. ASEA siis auttaa kehoa käyttämään rasvaa energianlähteenä!

Hyöty nro 2

ASEAn ansiosta urheilija voi jatkaa suoritustaan keskimääräisesti
12 % pidempään ennen kuin anaerobinen kynnys (tunnettu myös nimityksellä juoksijan seinä) ylittyy, ja tämä ainoastaan 14 päivää käytön aloittamisesta. Se siis lisää kestävyyttä ja aerobista kapasiteettia.

Hyöty nro 3

Kova fyysinen rasitus vaurioittaa soluja, jotka joutuvat sitten korjaamaan itse itsensä. Redox-signaalimolekyylit ovat elintärkeitä tässä solujen korjaamisprosessissa. Niiden lisääminen kehoon nopeuttaa solutason korjaantumista eli palautumista.

Osta Redox-tuotteita

Huippu-urheilijat ympäri maailmaa ovat tyytyväisiä ASEAAN!

Kuinka paljon ASEAA minun tulisi nauttia? Normaali päiväannos on 120 ml ASEAa päivässä. Jos elimistö on stressaantunut tai muuten kovilla, annosta voi lisätä. Urheilijat voivat ottaa jopa 240 ml annoksia ennen kovaa treeniä tai kilpailua. Yliannostuksen vaaraa ei ole, vaan kaikki ylimääräinen hajoaa takaisin suolavedeksi elimistössä.

#POWEREDBYASEA