RENU ADVANCED – HYVÄ TIETÄÄ

Jokainen meistä on saanut syntymälahjaksi pehmeän, sileän ja joustavan ihon. Solusi tuottavat tämän”sormenjäljen” ainutlaatuiseen kauneuteesi. Nuorekas iho uudistaa itseänsä jatkuvasti. Ajan myötä terveellinen ihosolujen uudistumisprosessi kuitenkin hidastuu huomattavasti. Lopputuloksena on silminnähden ikääntynyt iho.

Nyt voit saada takaisin ainutlaatuisen, alkuperäisen,  kauniin ihosi!  Esittelyssä Renu ADVANCED, kasvojen ja koko kehon ihonhoitotuotteet. Ensimmäinen ja AINOA redox- ja vegaanipohjainen ihonhoitosarja. Sinulle, joka tahdot  vain parasta ihollesi!

Tiesitkö, että kaikki ihonhoitotuotteet imeytyvät ihon kautta suoraan verenkiertoomme? Kyllä – ja vain 26 sekunnissa! Siksi on tärkeätä valita päivittäiset ihonhoitotuotteet huolella. Voin iloisena kertoa, että kaikki RENU Adavanced -ihonhoitosarjan tuotteet ovat tasokas vaihtoehto myös terveystietoiselle kuluttajalle.

ENNEN KÄYTTÖÄ Pese kädet, jotta ihonhoitotuotteet säilyvät puhtaina ja hygieenisinä. Myös pumppupullot edesauttavat ainesosien hygieenisessä säilymisessä ja takaavat sen, että tuotteiden tarkkasti valitut, korkealuokkaiset ainesosat säilyttävät optimaalisen tehonsa. Ennen pumppupullon käyttämistä napauta pulloa napakasti kämmentäsi vasten pari, kolme kertaa. Se auttaa pumppupulloja toimimaan tehokkaammin, ja saat tuotteet käytettyä mahdollisimman tarkasti loppuun asti.

VAIHE 1 Mieto, kosteuttava ja lempeästi puhdistava, kevyt vaahto, joka valmistelee ihosi ottamaan vastaan 2. vaiheen Redox-molekyylit. Pumppaa (2-3 painallusta) puhdistusvaahtoa ja hiero hellävaraisesti vedellä kostutettuun ihoon. Huuhtele lopuksi huolellisesti. Varo puhdistusaineen joutumista silmiin. Jos tuotetta menee silmiin, huuhtele vedellä.

VAIHE 2 Hienoja linjoja ja juonteita vähentävä sekä ihon punaisuutta ja ärtyisyyttä rauhoittava Redox-geeli. Ravista tuubia kevyesti ja levitä runsaasti Renu 28 geeliä puhdistetulle iholle kaulan ja dekolteen alueille, sekä kasvoille. Jos ihosi on erityisen herkkä ja ärtynyt, hoida sitä ensin muutaman päivän ajan pelkästään RENU 28 -geelillä ja siirry vasta sen jälkeen käyttämään myös muita tuotteita.  RENU 28 sopii erityisen hyvin myös herkkäihoisille ja koko kehon ihoterapiaksi erilaisiin ihon haasteisiin. Soveltuu myös herkälle silmien ja suun ympärysiholle, sekä dekolteen alueelle. Tuoksuton. Ei säilöntäaineita. Ei väriaineita. Hypoallergeeninen.

VAIHE 3 Luonnollinen, mutta tehokas geeli, joka vähentää nopeasti ja merkittävästi hienoja linjoja ja juonteita, tehden ihostasi sileämmän ja tasaisemman. Levitä pieni määrä (1 painallus tai vähemmän) haluamillesi ihoalueille. Soveltuu myös herkälle silmien ja suun ympärysiholle, sekä dekolteen alueelle. Käytä kahdesti päivässä parhaan tuloksen saamiseksi.

VAIHE 4 Tehokas, raikas ja syväkosteuttava kasvipohjainen kosteusvoide, joka probioottien ansiosta myös puolustaa ja suojaa ihoa ympäristön haasteilta.  Levitä kasvoille ja dekolteealueelle (2-3 painallusta) kahdesti päivässä. Jos käytät kauneudenhoitotuotteita, RENU Advanced Kosteusvoide tehostaa myös meikin kiinnittymistä kasvoille.

RENU Advanced kasvohoitotuotteita käyttäessäsi huomaat niiden tehostavan myös meikin kiinnittymistä kasvoille. Voit luottaa siihen, ettei kasvojesi ehostusta tarvitse olla usein tarkistamassa ja vilkuilemassa peiliin. Tämä antaa sinulle huolettoman ja varman olon. Hoida ihoasi RENU Advanced -tuotteilla kahdesti päivässä parhaan tuloksen saamiseksi. Älä koskaan nuku meikit kasvoillasi, sillä se rasittaa ihoasi. Suosi lisäaineettomia, kasvipohjaisia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotta ihosi voi hyvin!