REDOX-GEELI RENU28

RENU28 on tiivistetty ihogeeli. Ainutlaatuinen Redox-viestintätekniikka tehostaa ihon kommunikaatiota solutasolla, mikä saa aikaan eheytymistä ihosoluissamme. REDOX-SIGNAALIMOLEKYYLEJÄ esiintyy luonnostaan kehomme kaikissa soluissa. Niillä on tärkeä tehtävä solujen uudistamisessa. Kehomme valmistaa Redox-molekyylejä itse, mutta mitä enemmän ikäännymme, sitä vähemmän soluissa syntyy uusia molekyylejä. Tällöin myös kehon kyky kestää rasitusta ja ikääntymistä heikkenee.

OSTA REDOX-GEELISI TÄÄLTÄ

Iän tuoma haaste

Iän mukana Redox-signaalimolekyylien tuotanto vähenee ja solujen välinen viestintä heikkenee. 50 vuoden iässä ihosi uudistumisprosessi kestää 90 päivää eli se on heikentynyt jopa 200%.

Ihosi tehtävä

Iho on kehomme laajin elin, joka joutuu jatkuvasti suuriin haasteisiin ja rasitukseen. RENU28 auttaa ihosolujamme puolustautumaan, uudistumaan ja korjautumaan.

Solusi kiittävät

Ainutlaatuinen Redox-viestintätekniikka tehostaa ihon kommunikaatiota solutasolla, mikä saa aikaan eheytymistä ihosoluissamme.

Koko perheelle

RENU28 puhdas, säilöntäaineeton ja allergisoimaton. Se yllättää positiivisesti monipuolisuudellaan. Renu28 on turvallinen valinta koko perheelle, ja se sopii myös perheen pienimmille.

Arvostatko luonnollisia ja puhtaita tuotteita ihonhoidossa?

Tänä päivänä monet tuotteet sisältävät myrkyllisiä ainesosia, kuten esimerkiksi parabeenejä, mineraaliöljyjä, sulfaatteja jne. Nämä aineet kerääntyvät sisäelimiin aiheuttaen sairauksia, häiriten hormonitoimintaa ja tukkien ihohuokosia. RENU28 ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, ftalaatteja, SLS:tä, säilöntäaineita, eivätkä muitakaan elimistölle tai ympäristölle kiellettyjä, haitallisia aineita. ​​​

RENU28  – Rakkaudesta ihosolujasi kohtaan

Monia käyttötarkoituksia:

Juonteet ja linjat
Rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen
Luomet ja arvet
Selluliitti
Ihon punaisuus ja ärtyisyys
Haavat ja puremat
Mustelmat ja palovammat
Lihas- ja nivelkivut
Urheilusuorituksesta palautuminen

Vain 4 ainesosaa:

1.  Vesi
2.  Natriumkloridi
3.  Natrium-Magnesiumfluorosilikaatti
(pii sitoo Redox-molekyylit geelimuotoon)
4.  Dinatriumfosfaatti (pH-arvon säätelijä)

Turvallista koko perheelle!

Säilöntäaineeton
Allergisoimaton
Ei tuki ihohuokosia
Ei sisällä iholle haitallisia ainesosia,
kuten parabeenejä tai mineraaliöljyä