Vaarallinen hapetusstressi

Antioksidanttihoitojen uranuurtajan, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan mukaan hapetusstressi on avain kaikkien kroonisten sairauksien, myös vatsa-ja suolistosairauksien ymmärtämiselle. Hapetusstressiä voi hillitä antioksidanteilla ja lisäaineettomalla, puhtaalla ravinnolla. Antioksidanttihoitojen tavoitteena on saada hapetusstressi kuriin. Lue koko artikkeli tästä.

Hapettunut LDL eli paha kolesteroli ja siitä johtuva plakin kertyminen on merkittävä tekijä sydän- ja verisuonisairauksien taustalla. Hapettunut LDL on riskitekijä, jota kontrolloimalla myös sydäntautien riski pysyy alhaalla.

Uusimmassa tieteellisessä 12 viikon tuplasokko-lumelääketutkimuksessa 106 ylipainoista naista joi ASEAa 120ml päivässä. Tutkimustulokset osoittavat, että hapettuneen LDLn määrä veressä laski.

 

Redox-lisän eli ASEAn tärkein vaikutus sairauksien riskitekijöihin on tämän perusteella oksidatiivisen stressitilan väheneminen.

Oksidatiivinen stressi on kaikkien kroonisten rappeumasairauksien taustalla. Itse asiassa 95% kaikista aikuisiän sairauksista liittyy oksidatiiviseen stressiin. Ne ovat joko oksidatiivisen stressin aiheuttamia tai oksidatiivinen stressi aiheutuu sairaudesta sen taustalla. Redox-signaalimolekyylit vaikuttavat suoraan oksidatiivisen stressin määrään.

Redox-signaalimolekyylit mahdollistavat elimistön taistelun hapetusstressiä vastaan ja palautumisen terveelle tasolle samalla kun hapetusstressin määrä vähenee.

 

Nauttimalla ASEAa vaikutat siis suoraan hapetusstressiin kehossasi. Huikeaa tietää, että tämä kaikki on nyt tieteellisesti todistettu.

Tässä tärkeimmät tulokset:

 

Katso video koko tutkimuksesta ja sen tuloksista osoitteessa: www.scienceofasea.com