MITÄ ASEA ON?

ASEA on maailman ensimmäinen ja ainoa Redox-lisä. Se on sisäsyntyistä, ei ainoastaan luonnollista tai luonnonmukaista.

ASEA ei ole vitamiini, mineraali, mehu, hopeavesi, eikä mikään muukaan tuntemasi valmiste. Se ei ole verrattavissa mihinkään. Se tekee kehossasi asioita, mitä mikään muu valmiste tai ravinne ei saa aikaan.

Asea on lisäravinteeksi luokiteltu aine, joka sisältää Redox-signaalimolekyylejä, joita jokainen elävä solu valmistaa. ASEA on suunniteltu tukemaan kehon immuunijärjestelmää, solupuolustusta sekä korjaus-, korvaus- ja toipumistoimintoja turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Asea on kopio siitä, mitä solun sisällä tapahtuu.

MITÄ OVAT REDOX-SIGNAALIMOLEKYYLIT?

Kaikissa kehon soluissa on mitokondrioita, jotka ovat solujen voimanlähde. Mitokondriot erittävät kehon polttoaineen, ATP:n lisäksi myös Redox-signaalimolekyylejä.

Mitokondrioita löytyy kaikista soluista, ja tuhansia niitä monissa eri solutyypeissä. Redox-signaalimolekyylit, joita valmistuu silmänräpäyksessä, käytetään myös sekunnin murto-osassa.

MULLISTAVA SAAVUTUS- ASEA teki historiaa 

ASEA-yritys onnistui luomaan tavan pitää näitä eri tavalla varautuneita molekyylejä tasapainossa yhdessä ja samassa nesteessä.

Tämä teknologia loi perustan ASEAlle, maailman ainoalle Redox-lisälle, joka on tehty samalla tavalla kuin mitokondriomme tuottavat Redox-signaalimolekyylejä.

Tiede ASEAN takana

“Kaikki terveysongelmat voidaan yhdistää vaurioituneisiin soluihin!”

-Tri Gary Samuelson, FT

KOKEILE ASEAA: KERTAOSTO

178€ / ltk

KERTAOSTO

KÄYTÄ ASEAA: ETUASIAKAS

144€ / ltk

KUUKAUSITILAUS

LIITY JÄSENEKSI: JÄLLEENMYY

45€ kirjautuminen

& 25€/vuosi

LIITY
Redox-viestintä on elintärkeää kaikelle elämälle maapallolla.

REDOX-BLOGI

Vinkkejä ja ohjeita ASEA-tuotekäyttöön

BLOGIIN

Onko sinulla kysymyksiä ASEASTA? Lue USEIN KYSYTTYÄ.