“Jokainen todella uusi idea näyttää aluksi hullulta” – näin on ASEAnkin kanssa!

Oli aika, jolloin maapallo oli litteä ja lentäminen mahdotonta. Oli aika, jolloin telekommunikaatio oli utopiaa. Ja aika, jolloin kännykkänä oli halko.

Oli myös aika, jolloin Redox-molekyylien tasapainottaminen oli mahdotonta, vaan eipä ole enää.

Kyseessä on terveystieteellinen läpimurto, ehkä suurin sellainen elinaikanamme. Mikseivät lääkärit tiedä tai kerro siitä? Miksi jopa terveysorientoitunnet henkilöt sivuuttavat sen? Miksei sitä löydy apteekin hyllyltä? Miksei sitä mainosteta, jos se kerran on niin hyvä? – Se vaikuttaa hullulta ja myöskin liian hyvältä ollakseen totta! Noin 1 000 000 henkilöä maailmassa tietävät sen. He ovat tuotteen pioneereja, jotka vievät teknologiaa eteenpäin, tuntevat sen vaikutukset ja edut. Osa heistä nauttii elämänsä jatkoajasta, minkä ASEA teki mahdolliseksi.

Kuuntelin tässä jokin aika sitten erään tutkijan ja lääkärin kertomusta siitä, miten ASEA muutti hänen elämänsä. Tämä mies oli skeptisistä skeptisin. Jo ammattinsa ja työnsä puolesta hän kyseenalaisti kaiken. Käytettyään ASEAa kolmen kuukauden ajan, hän lopulta alkoi myöntää, että asioita tapahtuu.

Aluksi hän siis kielsi vaikutukset, kunnes niitä tuli niin paljon, ettei hän enää voinut olla tunnustamatta muutosta.

Hänen koko elämänsä jatkuneet päänsäryt olivat poissa, hänen unenlaatunsa oli parantunut, energitasonsa huomattavasti noussut, vakavia terveysongelmia hävisi ja monta muuta asiaa tapahtui. Hän sai yhteensä 19 merkittävää muutosta terveydentilassaan!!!

Alkoiko hän uskoa tuotteeseen? Hän rakastaa sitä! Aluksi hullua – lopuksi itsestäänselvyys!

American Health Journal - Report on Asea Dr Ward, Dr Samuleson - Redox Signaling

Oletko skeptinen ja kriittinen suhteessa ASEAAN? Sinulla on oikeus esitää kysymyksesi ja saada niihin totuudellinen vastaus. Täällä saa kysyä! 

Varmista, että skeptiset, joskin aiheelliset, kysymykset eivät estä sinua ymmärtämästä, mistä OIKEASTI on kyse. Älä luule tietäväsi paremmin vain siksi, että sinulla on huonoja kokemuksia jostakin tai siksi, ettei sinulla ole ollenkaan kokemuksia.

Miksi Aseaa ei myydä kaupan hyllyllä?
Tuoteen teknologia vaatii selitystä ja koulutusta. Kuka ostaisi tuotetta, jonka sisältävät aineosat ovat suola ja vesi? Vaaditaan asiantuntijaa, joka perusteellisesti selittää, mikä tuote oikein on.  

ASEA HealthCare Professionals

Sairaalakiropraktikkona New Yorkissa olen nähnyt KAIKEN. Olen nähnyt, miten ihmisten elämä muuttuu. He itkevät ja nauravat epäuskosta saatuaan mahtavia tuloksia. He kokevat solujensa parantuvan ja alkavan toimimaan tehokkaammin. Jätä skeptisyys taaksesi! Olin erittäin skeptinen, ja nyt minä ja vaimoni olemme kertoneet Aseasta henkilökohtaisesti SADOILLE tyytyväisille käyttäjille.

~ Dr. Foster Malmed

Scottin ongelmat alkoivat 10 vuotta sitten punkin puremasta. Hänellä oli monenlaisia oireita kuten jatkuva väsymys, aivosumu, kasvojen alentunut tuntoaisti, raajojen pistely, vaikeat nivelkivut, unohtelu ja ärtyisyys. Scott työskenteli ison filmiyhtion johdossa, ja alettuaan saamaan muistinmenetyksiä, häntä uhkasi työpaikan menetys. Hänen luultiin olevan psyykkisesti sairas, mutta hän itse tiesi, että kaikki hänen ongelmansa johtuivat punkin puremasta.

“Hain apua lääkäriltä, hän määräsi 2kk suun kautta otettavat antibiootit, jonka jälkeen suonensisäinen antibiootti 6kk ajan. Lääkkeen vaikutus kesti vain pari viikkoa ja lisäksi oli todella kallista käydä päivittäin lääkärin luona! Ystävä suositteli luontaisia keinoja, joten kokeilin erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, akupunktiota, kunnes eräänä päivänä hän puhui minulle Aseasta. Olin skeptinen…’Suolavettä – uin siinä, mutta en usko, että sen juominen auttaisi minua.’

Mitä tapahtui? Unenlaatuni parani, energiatasot nousivat, aivotoiminta muuttui. Nivelkipu lähti. Kaikki tapahtui nopeasti muutaman viikon aikana. Olen nyt juonut ASEAa kolme vuotta, enkä ole koskaan voinut näin hyvin. Toivon, että jokainen teistä ottaisi tämän tosissaan, koska se on parasta, mitä voit antaa itsellesi. Ja se toimii!

Tracyn Asea-tarina:
“Yli vuosi sitten minulta kysyttiin olisinko kiinnostunut myymään Aseaa. Halusin kokeilla ensin itse, ja suoraan sanottuna olin enemmän ja vähemmän skeptinen tuotteen suhteen.

Ajattelin: Joko se on erittäin kallista vettä tai hämmästyttävä eliksiiri. Mikä se oikein on?

Muutaman kuukauden jälkeen aloin saada kehuja siitä, miten suorastaan loistin. Hauskaa, ajattelin, voisikohan se olla ASEA, joka on saanut aikaan sen? Mitä muuta voi tapahtua?

Mitä vaikutuksia olen huomannut juotuani Aseaa? Tässä muutamia:
– Parempi kestävyys ja suorituskyky
– Nopeampi palautuminen treenistä
– Vahvempi immuunijärjestelmä
– Liikkuvuus, en ole niin jäykkä nivelistäni
– Paljon vähemmän kipua
– Parempi iho
– En ole niin herkkä siitepölylle kuin ennen

Olin ilman Aseaa kuusi viikkoa viime talvena, kun olimme Thaimaassa. Arvaa mitä kaipasin tässä ihanassa maassa? ASEAA! Päästyäni kotiin, ensimmäinen asia, mitä tein: join Aseaa! Te käyttäjät tiedätte, ettei se ei ole mikään ihana makuelämys! 

Tracy, Falkenberg, Ruotsi